Hydrotermické vločky
Jako první jsme do ČR přinesli hydrotermické zpracování surovin. Hydrotermická úprava je proces, kdy se zrno napaří na 70 - 100 °C, a pak se stlačí do vločky. Tento proces zničí veškeré plísně a kvasinky, takže krmivo je vysoce hygienické, stabilní a navíc se zpřístupní živiny pro lepší trávení. Zvíře tak dostane potřebné živiny daleko rychleji než u klasických nezpracovaných surovin. Tím dochází k zlepšení zdravotního stavu zvířete a i k ušetření na množství spotřebovaného krmiva. Vice na Hydrotermická krmiva ADW.
![graf vlocky kukurice](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.adw.cz/user/shop/detail/82_graf-vlocky-kukurice.png?65f73bcb
)
Krmivo bohaté na sacharidy, které příznivě ovlivňuje pH zažívacího traktu.
![graf vlocky soja](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.adw.cz/user/shop/detail/91_graf-vlocky-soja.png?65f73d3a
)
Krmivo s vysokou koncentrací bílkovin a nenasycených mastných kyselin